Fortsat nedlukning af svømmeundervisning og tre korte spørgsmål til jer

Skrevet af

Lars Sørensen.

D. 1. februar 2021.

Kategori: Svømning

Vi er desværre nødt til fortsat at være nedlukkede. Lige nu gælder nedlukningen frem til og med 28. februar. Dermed kan vi ikke tilbyde jer den svømmeundervisning, som I har tilmeldt.

 

Årsagen er myndighedernes fortsatte nedlukning af indendørsidrætten. Det er vi vildt kede af, men forstår og respekterer beslutningen. Vi har tidligere skrevet, at vi kommer til at tilbyde delvis refundering af kontingent til de hold, som ikke modtager undervisning og træning. Derudover har vi også skrevet, at vi har hjemsendt størstedelen af vores medarbejdere. Begge dele gør sig stadig gældende.

De beslutninger traf vi tidligt i januar, da vi allerede dengang erkendte, at vi kunne se ind i en længere nedlukning og måske endnu flere perioder med nedlukning. Vi ønsker samtidig også at sikre den bedst mulige situation for jer og vi ønsker, at vi får jer alle sammen glade tilbage i vandet og i foreningsfællesskabet samtidig med, at vi fastholder vores dygtige trænere i klubben.

Svar på tre korte spørgsmål om svømmeundervisningen
Vi vil i forbindelse med den fortsatte nedlukning stille jer tre korte spørgsmål. Spørgsmålene giver os en pejling på, hvordan I har oplevet at være en del af Hovedstadens Svømmeklub i et svært halvår og på, hvordan I mener, vi bør prioritere fremadrettet.

Link til undersøgelsen findes i mail, som er udsendt til alle medlemmer i svømmeskolen. 

Det er coronasikkert at gå til svømning
Vi har i forbindelse med en coronasmitteundersøgelse fra Aarhus Universitet opgjort, hvor mange smittefælde vi har haft i foreningen. Fra august til december havde vi 22 smittefælde og ikke i ét tilfælde, har et medlem givet smitten videre til et andet medlem. Vi har hver uge ca. 600 svømmehold fordelt i Hovedstaden. Tak til alle medlemmer for at passe på hinanden og efterleve de retningslinjer, som vi har opsat.

Vi er klar igen til glad og sikker svømmeundervisning, når myndighederne tillader det.